Новини

Росица Кирова с коментар по актуалните политически теми 

„Независимо от своите различия, лидерите на политическите партии трябва да имат силата и куража да провеждат разговори в името на гражданите на тази държава, за която всички ние казваме, че ни е грижа”. Това заяви народният представител от Видин – Росица Кирова.

Припомняме, че в петък по покана на лидера, на левицата Корнелия Нинова, в парламента се проведе среща с председателите на ГЕРБ, ДПС и Български възход. Целта беше да се обсъди възможност за съставяне на правителство с третия мандат, който президентът Румен Радев връчи на БСП. На срещата обаче не присъстваха представители на Продължаваме промяната, Демократична България и Възраждане.

„Това не е нормално поведение на хора, които претендират за лидери в обществото“. „На предстоящия предсрочен парламентарен вот българинът трябва да избира между възможността държавата да продължи в една безкрайна политическа спирала и да върви от избори в избори или възможността да стабилизира едно управление, което да има  ясна цел, ясни приоритети и да постигне ясни резултати за държавата“ – подчерта Росица Кирова.

За още новини последвайте нашата фейсбук страница.